Archive for the ‘Promoții’ Category

Ultima șansă la promoția de început de săptămână

Tuesday, October 6th, 2009

Astăzi este ultima zi în care, dacă plasați o comandă de minim 100 ron pe www.saora.ro, beneficiați de transport gratuit. Grăbiți-vă și nu pierdeți promoția!

Cumpărături plăcute!

Logo

Promoție weekend – 3 și 4 octombrie

Saturday, October 3rd, 2009

În acest weekend vă voi spune o poveste… Povestea Cenușăresei Prima Moda.

Cenușăreasa Prima Moda nu avea două surori vitrege urâte și rele, cum aveau celelalte Cenușărese, dar în schimb avea două surori care au avut multe, multe promoții și ea nici una. Și cum stătea ea și plângea în fața casei, a venit Zâna cea bună și i-a zis:

- Draga mea Cenușăreasa, nu mai plânge că ți-oi da și ție o promoție să te lauzi în sat.

- Mulțumesc dragă Zână, sunt atât de fericită! Acum le voi putea oferi oamenilor aceleași haine la prețuri muuuult mai mici!

- Da Cenușăreaso, numai să ai grijă că luni la ora 00:00 prețurile revin la normal! Și reducerea e de 20%!

- 20%? Ești cea mai bună Zână! Voi da repede sfoară-n țară ca să aibă oamenii timp să cumpere! zise Cenușăreasa în timp ce se îndrepta cu pași rapizi (nu putea alerga că era pe tocuri) să le spună oamenilor vestea ce mare.

- Să le urezi oamenilor Spor la cumpărături și din partea mea și tu nu uita: luni la ora 00:00 prețurile revin la normal.

Și așa oamenii au profitat din plin de reducerile oferite de Zână Cenușăresei și au cumpărat până la adânci bătrâneți.

Ș-am încălecat pe o șa și v-am zis povestea așa!

Logo

Promoție 1-2 octombrie

Wednesday, September 30th, 2009

Pe 3 octombrie este ziua mea de naștere. De ce vă spun asta (și ca să îmi trimiteți cadouri dacă doriți, dar în nici un caz nu ca vă spun vârsta mea) pentru că pe www.saora.ro vor fi 2 zile de promoții la hăinuțele pentru copii. Și îmi doresc să fiu iar copil; bine, copilul părinților mei voi fi toată viața (și de aceea încă mai primesc cadouri de 1 iunie:-)), dar aș vrea să revin la vârsta copilăriei, vârsta la care nu aveam absolut nicio grijă: mă jucam cât era ziua de lungă, iar de ziua mea primeam niște hăinuțe așa de drăgălașe (aproape la fel de drăgălașe ca cele de pe site – doar că atunci când eram eu mică nu se găseau lucruri așa de frumoase; de fapt nu prea se găseau lucruri). Și aș vrea să fiu iar mică pentru că acum se găsesc foarte multe lucruri frumoase și în plus mama ar putea să profite de promoția de pe site ca să îmi cumpere cât mai multe hăinuțe frumoase.

Așa că dragi părinți, profitați de promoție și bucurați-vă copii chiar dacă nu e ziua lor…

Cumpărături plăcute!

Logo