Archive for September, 2009

Promoție 1-2 octombrie

Wednesday, September 30th, 2009

Pe 3 octombrie este ziua mea de naștere. De ce vă spun asta (și ca să îmi trimiteți cadouri dacă doriți, dar în nici un caz nu ca vă spun vârsta mea) pentru că pe www.saora.ro vor fi 2 zile de promoții la hăinuțele pentru copii. Și îmi doresc să fiu iar copil; bine, copilul părinților mei voi fi toată viața (și de aceea încă mai primesc cadouri de 1 iunie:-)), dar aș vrea să revin la vârsta copilăriei, vârsta la care nu aveam absolut nicio grijă: mă jucam cât era ziua de lungă, iar de ziua mea primeam niște hăinuțe așa de drăgălașe (aproape la fel de drăgălașe ca cele de pe site – doar că atunci când eram eu mică nu se găseau lucruri așa de frumoase; de fapt nu prea se găseau lucruri). Și aș vrea să fiu iar mică pentru că acum se găsesc foarte multe lucruri frumoase și în plus mama ar putea să profite de promoția de pe site ca să îmi cumpere cât mai multe hăinuțe frumoase.

Așa că dragi părinți, profitați de promoție și bucurați-vă copii chiar dacă nu e ziua lor…

Cumpărături plăcute!

Logo

Promoție Mancetta

Tuesday, September 29th, 2009

Pe data de 30 septembrie 2009 toate produsele de Mancetta au reducere de 15% . Pentru a le găsi mai ușor puteți intra pe www.saora.ro sau puteți să găsiți câteva sugestii pe blog.

Oferta este valabilă doar 24 de ore așa că grăbiți-vă și profitați de ofertă!

Cumpărături plăcute!

Logo

Promoție pentru un început de săptămână minunat

Monday, September 28th, 2009

Dacă plasați o comandă pe www.saora.ro astăzi și mânie, adică pe 28 și 29 septembrie, veți primi un voucher în valoare de 30 Ron. Acesta vă poate aduce următoarele produse gratis:

Tricouri și pantaloni de pijama.

Primele două modele de maiouri sunt disponibile și pe alte culori.

Tricouri.

Tricou cu mânecă lungă, disponibil în mai multe culori.

Mai mult, puteți folosi voucherul pentru a reduce prețul la alte articole de îmbracăminte.

Vă doresc cumpărături plăcute!

Logo