Archive for October, 2009

Un nou concurs

Friday, October 30th, 2009

De această dată nu este vorba de un concurs organizat de noi, ci de faptul că noi suntem participanții unui concurs.

Site-ul feminis.ro organizează un concurs cu magazinele on-line românești, iar dacă vă place site-ul nostru și doriți să ne votați puteți intra pe site sau mai simplu să dați click pe linkul din acest articol, să vă duceți la secțiunea modă, vă faceți cont (precizez că vă trebuie și o adresă de e-mail valabilă) și gata.

Vă mulțumim!

Logo

Rochia

Thursday, October 29th, 2009

Rochia este singurul element vestimentar atribuit în totalitate femeilor (poate unii vor încerca să mă contrazică spunând că și fusta este purtată numai de femei, dar să ne amintim de scoțieni sau gărzile grecești – nu mă interesează că au denumiri speciale: arată ca o fustă atunci îi spunem fustă). Rochia este asociată unei ținute feminine, rochia poate fi clasică, modernă, sobră, sexy etc.

O rochie te face să te simți specială, atrage privirile celor din jur, îți ascunde defectele și îți scoate în evidență calitățile. Însă multe dintre femei se feresc să poarte rochie pentru că preferă mai practicii pantaloni. Când nu știi cu ce să te îmbraci îți iei o pereche de pantaloni, o bluză și gata. Nu trebuie să ai grijă la ținută (da, am auzit femei spunând că nu se îmbracă cu fustă sau rochie pentru că nu mai pot sta crăcănate), nu ți-e frică dacă bate vântul, o pereche de pantaloni și problema este rezolvată.

Însă femeile uită de eleganța rochiilor din vremurile demult apuse, chiar dacă acele corsete erau sufocante, dar broderiile și însăși croiala rochiei ofereau un aer aparte celei ce o purta. Cum ar fi arătat celebra Vivien Leigh interpretând-o pe Scarlett O’Hara în pantaloni?

Ok, nu spun să ne îmbrăcăm toate așa pentru că atunci erau alte vremuri, dar eu vă propun câteva modele de rochii care cu siguranță că v-ar face să vă simțiți speciale.

Rochie tricotată, model Kinga Varga by Rifil. Acest model este disponibil și pe albastru dar eu vă recomand să o purtați în această culoare pentru că este muuuuult mai atrăgătoare, fără a fi vulgară; este potrivită chiar și pentru servicu.

O rochiță care poate fi purtată atât ziua, cât și seara, totul depinzând de accesorizare:-)

Un model casual, potrivit pentru un suc cu prietenele sau o sesiune intensă de cumpărături. Se poate purta fie cu o pereche de balerini sau teniși, dar și cu încălțăminte mai elegantă, gen pantofi sau cizme.

O rochie cu un model deosebit, care te scoate din anonimat și purtând-o sigur te vei simți specială. O poți purta atât la birou cât și ca ținută casual. Este perfectă pentru zilele friguroase care vor urma…

Untitled

Mie aceste modele mi-au plăcut atât de mult încât nu m-am putut hotărî pe care să-l aleg, așa că le-am ales pe toate:-) Sunt potrivite atât la birou cât și la o cafea (suc/ceai/apă) cu prietenii.

Sper că am reușit măcar puțin să vă îndrept atenția către frumusețea unei rochii și că veți alege această piesă din ce în ce mai des.

Logo

Articole vestimentare – Kinga Varga by Rifil

Thursday, October 29th, 2009

Kinga varga este primul designer românesc specializat în tricotaje, toate liniile vestimentare fiind realizate exclusiv din tricot. Creațiile semnate Kinga Varga sunt pret-a-porter, destinate femeilor elegante, dinamice și nu în ultimul rând femeilor care știu ce vor.

Această rochie se potrivește perfect unei zile călduroase de toamnă, când ieșiți în oraș cu prietenele sau la cumpărături. Cu un sacou mai scurt poate fi purtată și la birou, însă mare grijă la acele perforații din zona pieptului. Este disponibilă și pe albastru.

Un model foarte vesel, pentru o femeie jucăușă însă mereu în pas cu moda. Poate fi purtată cu un dres mat și o pereche de pantofi cu toc înalt și gros sau cizme fără toc, eventual adăugând și o jachetă din piele în cazul în care vremea nu este atât de plăcută. Este disponibilă și pe bej.

Această jachetă este ideală pentru zilele mai răcoroase, putând fi luată și peste o pereche de pantaloni, dar și peste o rochie sau o fustă.

Un model de rochie care, deși este făcut din tricot, poate fi purtat și seara, la un eveniment nu foarte pretențios, sau chiar într-un club. Pentru a folosi rochia ca ținută de zi recomand să o combinați cu o jachetă din piele, scurtă și o eșarfă mare.

Cu aceste modele, dar și cu multe altele disponibile pe site-ul nostru puteți crea ținute mereu la modă, indiferent de tendințele actuale, pentru că tricotul este și va fi un “accesoriu” mereu la modă.

Logo