Archive for November, 2009

Femei, haine și evenimente

Monday, November 23rd, 2009

În acest weekend am avut ocazia să particip (complet inactiv) la niște cursuri în Brașov. Și seara a fost cina festiva… Până aici toate bune și frumoase. Problema e că ținuta era casual, însă nici chiar în blugi. Și, după cum era de așteptat toate doamnele au fost într-o dilemă totală pentru că vroiau să fie îmbrăcate deosebit, dar nu foarte elegant și totodată și comod. Mai mult decât atât în acea seară s-a și dansat (fooooarte mult și foarte frumos).

Așa mi-a venit ideea să fac un articol pentru o seară casual, în care să aveți o ținută frumoasă, specială și în care să vă simțiți comod.

O ținută foarte frumoasă, comodă, cu o fustă foarte frumoasă, aceasta reprezentând un accent de culoare plăcut, o culoare frumoasă chiar dacă nu sunteți fane ale rozului.

Combinație1O combinație modernă, comodă, unde vesta de blană este piesa de efect a întregii ținute.

Combinație2

O ținută simplă, perfectă pentru zilele sau serile răcoroase. Deși pare foarte simplă, această ținută poate fi foarte ușor transformată cu niște mărgeluțe sau cu un colier frumos.

Combinație 3

O combinație mai elegantă, dar totodată foarte comodă și mai ales foarte interesantă.

Combinație4Deși știu că multe doamne ocolesc această piesă vestimentară, țin neapărat să vă spun că este rochie foarte comodă și, deși simplă este deosebită. Dacă e mai rece afară puteți să va luați un trenci și sunteți pregătite pentru o seară deosebită.

Combinație5Se spune că o imagine valorează mai mult decât 1000 de cuvinte așa că nu voi spune decât atât: o ținută spectaculoasă.

Aceste două piese se pot cumpăra și separat, însă împreună au un efect special.

Acestea sunt doar câteva dintre ținutele pe care le puteți alcătui cu hainele de pe www.saora.ro, însă dacă aveți întrebări sau nelămuriri vă răspund cu drag la ele.

Logo

Am pierdut-o pe Tesi

Wednesday, November 11th, 2009

SNC00165

Nu v-am povestit niciodată de cățeii mei, dar se pare ca acum nu vă mai pot povesti decât de unul pentru că cea mică s-a pierdut luni. O cheamă Tesi și s-a pierdut în zona Rondul Coșbuc-13 Septembrie. Celălalt cățel al meu, adică Attis, nu prea mai mănâncă și doarme foarte puțin pentru că e mereu atent la ușă să vadă dacă vine. Îmi este extraordinar de dor de cea mică și încep să îmi pierd speranțele că o voi mai vedea. Era extraordinar de frumoasă…

Îmi pare rău că am schimbat puțin stilul articolelor scrise până acum dar sunt foarte supărată…

La mulți ani!

Friday, November 6th, 2009

Pentru că duminică este ziua Sfinților Mihail și Gavril voi propune câteva ținute pentru petrecerile la care veți merge sau pe care le găzduiți, caz în care vă și urez La mulți ani!

O vestă extraordinar de frumoasă, care nu numai că vă protejează de vremea rece dar vă face să arătați foarte “trendy” (dacă tot e un cuvânt la modă îl folosesc și eu… ca să fiu și eu la modă:-)) O puteți purta în combinația propusă de noi, adică cu o cămașă (la care indicat este să îi suflecați mânecile) și o pereche de jeans skinny.

Dacă e o petrecere cu o ținută formală vă recomand acest compleu elegant și cu un model deosebit.

Untitled

O combinație formată din sacou, pantaloni și bluză, o ținută casual, modernă.

O rochiță perfectă pentru o petrecere reușită, iar datorită clinului cloșat puteți dansa toată noaptea fără griji.

Distracție plăcută și la mulți ani!

Logo