Articole de îmbrăcăminte – Scorpion

Majoritatea hainelor de la Scorpion sunt elegante, potrivite pentru un eveniment care necesită o anumită ținută sau haine office. Însă sunt și excepții. Iar excepțiile sunt niște haine extraordinare! Iar un punct în plus îl primesc pentru faptul că au mărimi mari.

Să vedem mai exact despre ce este vorba:

O ținută office, care însă merge și la un eveniment nu foarte pretențios. Sacoul are un model deosebit, ceea ce îl face să iasă în evidență față de restul ținutelor office banale.

Acest compleu este alcătuit din rochie și sacou, o ținută perfectă pentru zilele friguroase în care trebuie să mergeți la birou.

O ținută elegantă, formată din sacou și fustă, un model potrivit pentru un eveniment special, un eveniment la care doriți să arătați elegant dar să vă simți confortabil.

Acesta este unul dintre modelele mele preferate, pentru că poate fi luat atât cu blugi sau pantaloni pană (vezi modelul de mai jos), cât și ca rochie, cu o pereche de cizme deasupra genunchiului.

Un model modern, ușor de purtat și de combinat, cum ar fi cu un tricou simplu și o jachetă sau un sacou pentru o ținută șic și comodă de zi, cu o cămașă și un sacou mai elegant pentru o ținută office (merge și cămașă cu vestă, în cazul în care nu e frig afară sau cu vestă și trenci. În combinație cu o pereche de pantofi cu toc stiletto și un top dintr-un material prețios sunt ideali pentru un eveniment deosebit sau o petrecere în club.

Nu întâmplător am lăsat acest pardesiu la final… Acesta este piesa de rezistentă a întregii colecții de la Scorpion deoarece, în afară de faptul deja evident că este un model deosebit ideal pentru un eveniment la care este impusă o ținută elegantă, acest pardesiu este numai bun luat deasupra unei lenjerii intime foarte sexy și sunat la ușa iubitului/amantului/soțului (teoretic nu puteți suna la ușa soțului decât dacă nu locuiți în aceeași casă dar să lăsăm lucrurile așa de dragul conversației). Acum trebuie să recunosc că nu eu am avut inițial această idee, însă sper să fiu iertată că am folosit-o.

Distracție plăcută (la cumpărături și combinat haine)!

Logo

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

3 Responses to “Articole de îmbrăcăminte – Scorpion”

 1. Ioana says:

  Îmi place foarte, foarte mult bluza gri și mă gândeam să o cumpăr, însă eu sunt cam plinuță și mă gândesc că dacă o port mă va face să par și mai mare. Ce părere aveți?

 2. andreea says:

  Nu vei avea absolut nici o problemă cu acest model, dimpotrivă. Dacă dorești să porți bluza ca rochie îți recomand o pereche de dresuri mate, negre și cizme, botine sau pantofi dar obligatoriu cu toc, pentru a crea efectul de lungire al piciorului. În cazul în care nu îți place să porți tocuri atunci te sfătuiesc să alegi totuși o pereche de cizme până la genunchi.
  Dacă vrei să o porți ca bluză atunci ar fi mai bine să alegi o pereche de blugi mai mulați și cizme cu sau fără toc.
  Sper să îți fi fost de folos.
  Andreea P

 3. Ioana says:

  Mulțumesc mult! Mi-au fost de real folos sfaturile!