Noutăți – 24.09.2009

Această secțiune a blogului este dedicată noutăților de pe site și noi articole vor fi postate cam la două săptămâni.

Pentru acest prim articol avem:

O cămașă ce înveselește o ținută office dacă este purtată cu o pereche de pantaloni sau o fustă, însă este ideală și pentru completarea unei ținute casual, dacă este purtată cu o pereche de pantaloni sau blugi sau chiar și o fustă, dacă preferați să fiți mai feminină.

Această cămașă o recomand în mod special la ținute casual, deoarece are un aspect lucios și este ușor largă. Se potrivește de minune cu o pereche de jeans sau pantaloni pană și un sacou lăsat descheiat, asortând eventual o eșarfă sau un fular subțire și lung. Este disponibilă și pe culoarea verde.

Deși și această cămașă are aspect satinat este potrivită pentru ținute office, fiind mai sobră. Ținuta recomandată este cu un sarafan sau o fustă, însă se asortează la fel de bine și cu o pereche de pantaloni.  Este disponibilă în mai multe culori.

Acest model de cămașă combinat cu un sarafan de stofă reprezintă o ținută office modernă, însă cu o pereche de pantaloni și o vestă descheiată reprezintă o ținută comodă și deosebit de interesantă pentru o cafea în oraș cu prietenele. Cămașa este disponibilă și pe roz.

O fustă cu un design deosebit de interesant, care, împreună cu o cămașă reprezintă o ținută casual comodă, dar în același timp feminină.

Un sacou clasic, simplu, elegant, potrivit atât în completarea unei ținute office cât și a unei ținute casual.

Mătasea este un material foarte frumos și practic pentru că poate fi purtată în diferite momente ale zilei, iar această bluză nu face excepție. Purtați-o cu o pereche de pantaloni drepți pentru a alcătui o ținută office sau pantaloni pană pentru o ținută casual.

Această rochie poate fi purtată ca atare sau ca și sarafan, combinând-o cu o cămașă pentru a întregi o ținută office. Este disponibilă în mai multe culori.

Geacă

Acest model de geacă este perfect pentru a “colora” zilele gri și friguroase. Sunt deosebit de feminine și pot fi purtate atât la serviciu cât și în oraș.

Acest articol se încheie aici și până data viitoare vă urez cumpărături plăcute și zile cât mai frumoase!

Logo

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.