Saw VI

În această seară am fost să văd Saw VI, adică Puzzle Mortal VI. Am văzut toate variantele în afară de V. Până la III mi-au plăcut. Și oricum cu III am fost indulgentă. Dar deja au început să exagereze. Adică gata totuși…

Saw VI nu a fost urât dar faptul că a lăsat loc pentru VII deja mă face să mă întreb dacă regizorul sau scenaristul sau persoana care se ocupă cu filmul știe când să renunțe. Nici măcar nu mai e sângeros sau să aibă faze din alea de fac fetele se abțină să nu verse popcornul abia mâncat. A început să devină un film de acțiune și atât. Și-a pierdut din originalitate și spectaculozitate.

Totuși nu voi povesti filmul ca să nu răpesc plăcerea celor care vor să îl vadă, dar să știți că nu merită să mergeți să-l vedeți la cinema. Mai ales într-o sâmbătă seară când în cinematograf erau și persoane care nu știau să se uite la un film în liniște. Și asta că pentru că în cazul în care filmul nu vi se pare captivant veți fi și mai enervați de EI (cei menționați mai devreme).

În fine… Eu am fost cam dezamăgită de film… Aștept și părerile voastre.

Logo

Tags: , , , , ,

7 Responses to “Saw VI”

 1. katyyy32 says:

  Mie nu mi-a plăcut filmul de nici o culoare. Mi s-a părut un film fff prost.

 2. jokeritza says:

  cele mai tari filme de groaza! seriile saw 1 – saw 6 sunt cele mai tari felicitari la regizor!

 3. miss_shiva says:

  pt 1na:
  mie nu mi-a plakut filmul delok. a fost f nashpa.

 4. 1na says:

  eu nu am vazut filmul dar din cele spuse aici sa inteleg ca nu trebuie sa ma astept la cine stie ce stie.

 5. ainafets says:

  ok, a inceput misto filmul, de fapt primele 3 parti chiar au fost super, dar apoi 4 chiar m-a mai incantat, si cand am vazut ca apare si 5 si 6… toate au fost sub genericul “Daca nu ati prins ideea din partea 1 mai aveti o sansa”

 6. daylake90 says:

  o sa faca telenovela din filmul asta daca il mai lugesc mult…

 7. morticia4523 says:

  mie mi-a placut saw 5 …
  saw 6 :-?
  suna bine :x