Rochia

Rochia este singurul element vestimentar atribuit în totalitate femeilor (poate unii vor încerca să mă contrazică spunând că și fusta este purtată numai de femei, dar să ne amintim de scoțieni sau gărzile grecești – nu mă interesează că au denumiri speciale: arată ca o fustă atunci îi spunem fustă). Rochia este asociată unei ținute feminine, rochia poate fi clasică, modernă, sobră, sexy etc.

O rochie te face să te simți specială, atrage privirile celor din jur, îți ascunde defectele și îți scoate în evidență calitățile. Însă multe dintre femei se feresc să poarte rochie pentru că preferă mai practicii pantaloni. Când nu știi cu ce să te îmbraci îți iei o pereche de pantaloni, o bluză și gata. Nu trebuie să ai grijă la ținută (da, am auzit femei spunând că nu se îmbracă cu fustă sau rochie pentru că nu mai pot sta crăcănate), nu ți-e frică dacă bate vântul, o pereche de pantaloni și problema este rezolvată.

Însă femeile uită de eleganța rochiilor din vremurile demult apuse, chiar dacă acele corsete erau sufocante, dar broderiile și însăși croiala rochiei ofereau un aer aparte celei ce o purta. Cum ar fi arătat celebra Vivien Leigh interpretând-o pe Scarlett O’Hara în pantaloni?

Ok, nu spun să ne îmbrăcăm toate așa pentru că atunci erau alte vremuri, dar eu vă propun câteva modele de rochii care cu siguranță că v-ar face să vă simțiți speciale.

Rochie tricotată, model Kinga Varga by Rifil. Acest model este disponibil și pe albastru dar eu vă recomand să o purtați în această culoare pentru că este muuuuult mai atrăgătoare, fără a fi vulgară; este potrivită chiar și pentru servicu.

O rochiță care poate fi purtată atât ziua, cât și seara, totul depinzând de accesorizare:-)

Un model casual, potrivit pentru un suc cu prietenele sau o sesiune intensă de cumpărături. Se poate purta fie cu o pereche de balerini sau teniși, dar și cu încălțăminte mai elegantă, gen pantofi sau cizme.

O rochie cu un model deosebit, care te scoate din anonimat și purtând-o sigur te vei simți specială. O poți purta atât la birou cât și ca ținută casual. Este perfectă pentru zilele friguroase care vor urma…

Untitled

Mie aceste modele mi-au plăcut atât de mult încât nu m-am putut hotărî pe care să-l aleg, așa că le-am ales pe toate:-) Sunt potrivite atât la birou cât și la o cafea (suc/ceai/apă) cu prietenii.

Sper că am reușit măcar puțin să vă îndrept atenția către frumusețea unei rochii și că veți alege această piesă din ce în ce mai des.

Logo

Tags: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.