Articole de îmbrăcăminte – Mancetta

Încerc să introduc o nouă rubrică pe blog, și anume designeri și branduri. E destul de logic cam ce voi scrie aici, și anume (sper că ați ghicit deja) despre anumiți designeri și branduri.

Așadar, astăzi voi vorbi (ia să văd dacă ghiciți iar…) tobe…. tobe…. Mancetta! Recunosc că nu prea am avut contact cu ei până la saora,  dar încă nu e timpul pierdut. Prima dată am aflat de ei când am văzut blugii de pe site-ul mai devreme menționat (nu îi mai spun numele ca să nu zică nimeni că fac reclamă mascată saora saora saora saora saora, deci să nu uitați saora saora saora – deja vă intreptați către x-ul mic din colțul din dreapta sus dar vă rog mai aveți puțină răbdare că am terminat cu paranteza asta care e mai lungă decât introducerea).

Mai departe voi face o selecție cu cele mai frumoase articole de îmbrăcăminte de la ei.

Un model foarte interesant, care merge de minune cu un tricou puțin larg, băgat în fustă, eventual cu niște cizme maro până la genunchi și fără toc sau cu un toc micuț și gros.

Un model simplu, care poate fi purtat atât ziua cu un tricou simplu , cât și seara, în combinație cu o bluză cu un model mai interesant și pantofi cu toc stiletto.

Un model pentru fete îndrăznețe, cu personalitate, conștiente de frumusețea și farmecul lor. Are în compoziție un material plăcut, perfect atât pentru zilele de vară cât și pentru seri speciale.

Un model care te scoate din anonimatul oferit de o ținută banală și îți oferă un aer rock, ideal pentru tinerele care vor să fie mereu în pas cu moda.

Mai mult, acest bolero poate fi parte dintr-o ținută foarte sexy în combinație cu salopeta de blugi, o pereche de cizme peste genunchi și mai multe brățări metalice.

Un model perfect pentru zilele mai friguroase de toamnă, care poate fi combinat atât pentru o ținută office cu o fustă cu un model deosebit, o ținută casual, potrivit pentru o ieșire la cumpărături sau la o cafea cu prietenii sau chiar o ținută elegantă.

O pereche de pantaloni la modă, perfecți pentru o femeie cu un stil bine definit și căreia nu îi este teamă să iasă în evidență. În combinație cu un top elegant și o pereche de pantofi cu toc înalt formează o ținută ideală pentru o seară în oraș.

Cam atât deocamdată. Dacă aveți alte sugestii sau întrebări vă răspund cu drag la toate comentariile.

Până atunci vreau să abuzez puțin de dulcegăriile și emoticoanele mult prea des folosite pe interent. Așa că puuuuuuuuuuup:-)

P.S. Atașez și un videoclip de pe youtube despre Mancetta: http://www.youtube.com/watch?v=_tmbcAYgL9Y

Logo

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to “Articole de îmbrăcăminte – Mancetta”

 1. oana says:

  Ma bucur ca v-am gasit,am vrut sa comand ceva de la Mancetta,dar nu puteam lua legatura cu ei deoarece am pierdut cartea de vizita.Eu mi-am luat la fiecare prezentare de la noi de la CONSTANTA cel putin 3,4produse odata.Au produse mai deosebite care sunt lucrate foarte bine.(Am un pantalon din piele eclogica luat de 4 ani,il port in fiecare toamna si tot imi place).
  Este posibil sa-mi dati numarul lor de la firma?
  Multumesc,
  Oana

 2. andreea says:

  datele de contact le puteți găsi pe site-ul firmei, adresa fiind http://www.mancetta.ro